Tecla Windows - Curiositats

5 curiositats que potser no coneixies

5 Tips que potser no coneixies de la tecla Windows a Windows 10

TIP 1: Tecla Windows + .
Si pitgem la tecla Windows + el punt s’obre una finestra d’emojis on podem escollir el que més ens agradi per augmentar l’efecte del nostre escrit. Per exemple si estem escrivint amb el Word és una funcionalitat curiosa i pràctica.

TIP 2: Tecla Windows + D
Si pitgem la tecla Windows + la tecla D oculta o ens mostra totes les finestres que tenim obertes. Un truc molt útil si no ens interessa mostrar el que estem fent a les nostres visites.

TIP 3: Tecla Windows + L
Si pitgem la tecla Windows + la tecla L es bloqueja la pantalla, i per poder-hi accedir hem de tornar a posar la nostra paraula de pas. Això és molt interessant si hem de sortir del nostre lloc de treball i no volem que ningú tafanegi en el nostre ordinador.

TIP 4: Tecla Windows + Majúscules + S
Aquesta combinació de tres tecles és un dels tips més útils que té Windows 10. Amb aquesta combinació podem fer una captura de pantalla d’una secció concreta, seleccionant el tros que desitgem. Una vegada seleccionat, aquest queda en el porta papers per a poder-lo enganxar on vulguem.

TIP 5: Tecla Windows + tecla pausa
Si volem saber la informació del nostre ordinador (processador, memòria, sistema operatiu que estem utilitzant, etc…) pitgem la tecla Windows i la tecla Pausa i se’ns obre la finestra de sistema amb tota la informació bàsica de l’equip.

Desitjo que us hagi estat d’utilitat aquesta informació.

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

word

Word

T'ensenyem a utilitzar d'una manera optima totes les funcions d'aquest processador de textos. Des d'un nivell inicial fins a un nivell professional.

WordPress

Amb aquest curs aprendràs a realitzar la teva propia pàgina web amb el conegut gestor de continguts WordPress.

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.