Qui soc

El meu nom es Manel Roig, vaig néixer a Barcelona a principis dels anys 70. La meva família tenia un negoci de cara al públic i jo em vaig formar des de petit amb l’atenció al client. Als 16 anys, vaig començar a treballar a una multinacional com a auxiliar administratiu. Compaginava feina i estudis. Allà vaig aprendre els fonaments de la importància de ser el millor a la feina. Les bones oportunitats només passen un cop a la vida, i jo la vaig aprofitar. 

En aquella multinacional vaig anar escalant fins a arribar a ser el responsable del departament de facturació del laboratori farmacèutic de l’empresa. Passats uns anys vaig deixar aquell lloc per anar a una empresa del sector informàtic. Era el responsable comercial d’un producte molt específic. En uns mesos, els propietaris de l’empresa van decidir deixar el negoci i vàrem haver de reinventar-nos. 

Al cap de poc temps, vaig començar a treballar com a responsable comercial a diverses empreses fins que em vaig endinsar en el món de les telecomunicacions. Allà vaig aprendre moltes coses del sector, tot i que mai s’ha de deixar d’estudiar perquè la tecnologia avança molt ràpidament. Com molt bé deia un professor, la tecnologia no és el futur, és el present, i si no ens actualitzem, és el passat.

Per acabar, voldria agrair a tots els que heu depositat en mi la vostra confiança, i dir-vos GRÀCIES pels camins que hem viatjat junts!

Manel Roig, desembre 2020