Qualitats

En aquest apartat us parlaré de les meves qualitats. Així doncs podreu valorar si podria formar part de l’engranatge de la vostra empresa o bé us podria ajudar a solucionar algun tipus de necessitat que poguéssiu tenir.

Resolutiu

5/5

Soc una persona altament resolutiva. On normalment la gent veu un problema, jo acostumo a veure una possibilitat per aplicar els coneixements adquirits durant els meus estudis i trobar una solució. 

Flexible

5/5

L’experiència m’ha ensenyat a què no tot és blanc o negre. S’ha de saber veure més opcions, que ben aplicades, poden donar millors resultats que els que esperaríem en un principi

Aprenentatge

5/5

L’experiència és un grau, i això m’ha demostrat que cada dia aprenem coses noves. Se n’aprèn de tot, i cada dia. Així doncs podem dir que la nostra vida és un aprenentatge continuat. 

Compromés i Responsable

5/5

Una de les coses més importants a la vida és el compromís i la paraula. Jo, soc una persona compromesa amb el meu treball i fidel als meus principis. M’agrada donar el 100×100 per oferir una feina de qualitat. La responsabilitat en els llocs de treball és imprescindible per a oferir una qualitat i una imatge professional.

Proactiu

5/5

La proactivitat és una actitud molt valorada en el món professional. Em considero una persona molt proactiva a la feina, avançant-me en algunes situacions, evitant successos desagradables i provocant situacions satisfactories per ambdues parts.

Si vols coneixe'm no ho dubtis...