Fer un escrit?

No saps per on començar? T’ajudem!

Has de fer un escrit?

No saps per on començar? T’ajudem!

Per realitzar un escrit, el primer que hem de tenir clar, és quin programa farem servir.
T’aconsello Microsoft Word. I per què? Doncs t’ho explico a continuació.
Microsoft Word és part d’una família de programes de l’entorn de Microsoft Office, una plataforma molt potent de programes que poden interactuar entre ells.
Amb aquest programa es poden crear documents d’una manera molt senzilla i a la vegada amb una aparença molt professional gràcies al seu sistema de treball inductiu i adaptable.
Aquest programa té múltiples opcions a l’hora de crear el document, així doncs, ens serveix per a fer des d’una carta de presentació fins a una obra literària amb el control automàtic dels seus índexs tant de continguts com d’imatges.
També ens facilita a l’hora de poder-lo exportar, ja que ho podem fer en gairebé tots els sistemes que hi ha actualment a la xarxa. Un dels formats més reconeguts actualment és el PDF, i gràcies a Microsoft Word no necessitem cap programari especial per a convertir un fitxer de text a un fitxer PDF. Gran avantatge!
Una altra opció és la possibilitat de treballar en equip per a fer un document conjunt. Això facilita molt la feina en la realització de projectes llargs on intervenen molts actors.
Per tant, si us he de recomanar un processador de text, sense cap mena de dubte, us recomano Microsoft Word, per facilitat en l’ús i per la interacció amb l’usuari.

 

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

Realitzar qualsevol document amb el processador de textos i treballar-lo desde un simple escrit fins un informe amb dades vinculades (gràfics, correspondència...)

excel

Excel

Realitzar qualsevol full de càlcul i adaptar-lo al dia a dia. (Control de despeses, estadístiques, fulls vinculats...)

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.