Presentacions
en linea

Tota la nostra feina al núvol

Google Slides

Què és això?

Potser no heu sentit mai el servei de google slides, i això és degut a aquest costum que té google de canviar el nom a les coses cada cert temps. Google slides és el que abans coneixíem com a google presentacions. És la versió google del famós software per a fer presentacions, integrat al paquet de Microsoft Office, anomenat Power Point.
Tant Google Slides com a Power Point són programes que són molt presents a l’educació dels nostres fills. Ja des de l’educació infantil fins als darrers cursos d’universitat, es demanen treballs amb aquest tipus de programari.
Per fer una bona presentació, primerament, cal fer un guió per saber exactament l’idea que es vol transmetre, i una vegada tenim clar el missatge, s’ha de donar forma visual.
Amb aquest programari, podeu aconseguir des d’una presentació bàsica, fins a una amb les funcions més avançades. Per tant, per aconseguir un treball de qualitat, s’ha d’aplicar la tècnica adequada. És per això que us animo a demanar informació dels cursos d’informàtica per a nens i joves. Allà els ensenyo les millors tècniques adaptades al curs lectiu perquè puguin superar satisfactòriament l’evolució dels treballs sol·licitats.
Aquests cursos s’adapten a cada alumne. Poden ser individuals o en grup. Presencials o en línia, per tal d’anar acostumant a l’alumne a treballar de manera telemàtica.
No deixeu per última hora una tasca tan important com és l’educació dels vostres fills. Us espero!

googleslides-personalizado

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

T'ensenyem a utilitzar d'una manera optima totes les funcions d'aquest processador de textos. Des d'un nivell inicial fins a un nivell professional.

Mon Google

Curs per aprendre a utilitzar els recursos que ens ofereix la plataforma Google Workspace. Aprèn a optimitzar el teu temps

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.