Finestres Emergents.... Prou!

Un truc que us facilitarà la navegació per la xarxa amb Chrome

Quantes vegades hem estat buscant alguna informació amb el nostre navegador i de cop se’ns ha omplert la pantalla de finestres emergents?
Doncs perquè no us passi més, i pugueu navegar amb la tranquil·litat que això no us tornarà a passar, us explico en aquesta entrada al meu blog, com bloquejar les finestres emergents amb el navegador Chrome (Utilitzat per més del 70% d’usuaris d’internet segons dades de Google a 14/11/20).

El primer que heu de fer és obrir el Chrome. Seguidament heu de clicar a la cantonada superior dreta on apareixen 3 punts  i seleccionar Configuració al menú que us apareixerà. Dins de configuració haureu de seleccionar l’opció de Privadesa i Seguretat i dins d’aquesta opció, seleccioneu Configuració de llocs Un cop dins, cap al final trobarem l’opció de Finestres emergents i redireccions, cliquem i una vegada dins, seleccionem el botó per bloquejar-ho.
A partir d’aquest moment ja no ens apareixeran més les molestes finestres emergents.
Espero que us hagi estat útil aquest petit truc.
Recordeu que si necessiteu qualsevol curs d’informàtica, podeu consultar els cursos disponibles a l’apartat Formació / Cursos d’aquest web.

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

Realitzar qualsevol document amb el processador de textos i treballar-lo desde un simple escrit fins un informe amb dades vinculades (gràfics, correspondència...)

Mon Google

Curs per aprendre a utilitzar els recursos que ens ofereix la plataforma Google Workspace. Aprèn a optimitzar el teu temps

excel

Excel

Realitzar qualsevol full de càlcul i adaptar-lo al dia a dia. (Control de despeses, estadístiques, fulls vinculats...)