EL TELETREBALL

Un nou mètode de treballar

EL TELETREBALL

Una nova forma de treballar

Tot i haver aparegut fa molts anys al nostre país, el teletreball ha estat tot un gran desconegut fins que va aparèixer el maleït coronavirus a escala mundial.
Donat que la pandèmia de la Covid-19 ha fet reestructurar gairebé tot el món, els mitjans telemàtics han agafat protagonisme i s’han posat a primera línia de foc.
És evident que aquest virus no ens permet relacionar-nos, i és per això que hem hagut d’aprendre a fer les coses des de la nostra pròpia llar. Una d’elles, teletreballar.
Un dels avantatges de teletreballar és que donat que no hem de desplaçar-nos cada dia fins al nostre lloc de treball, suposa un estalvi important a la nostra economia, però val a dir que demana de nosaltres una gran responsabilitat a l’hora de ser estrictes amb els horaris, però no tant sols és l’aspecte econòmic l’avantatge de teletreballar, sinó que també ens ofereix la conciliació familiar. Una gran barrera a l’hora de poder accedir a un lloc de feina per a moltes persones.
Per teletreballar només cal tenir un ordinador i una connexió a internet, i a partir d’aquí les necessitats pròpies de cada lloc de treball.
No cal dir que no tots els llocs de treball permeten aquesta disciplina. Un lloc de producció a una fàbrica, un transportista, personal sanitari… evidentment no pot utilitzar aquest mètode, però una gran majoria de llocs de treball sí.
Moltes empreses eren reticents a utilitzar aquest sistema, però a poc a poc, s’han adonat que en molts casos els surt més rendible, i per tant, estan estudiant la possibilitat d’implantar-lo de manera definitiva.
Videoconferència, Google Meet, Zoom, Skype, webcam, …. Aquestes paraules per a molts sonaven a un idioma desconegut fa uns mesos, però ara ja formen part del nostre dia a dia.
Val a dir que amb això, hi ha sectors que s’han vist afavorits, com per exemple, el sector dels consumibles informàtics, els perifèrics i tot el relacionat amb la consultoria informàtica i és per això que crec tant en les tecnologies TIC.
Com a expert en tecnologies TIC, m’ofereixo per a fer-vos un estudi detallat i gratuït de les vostres necessitats i si cal, fer una reestructuració per a adaptar-vos a la nova era que estem vivim.
Si teniu cap dubte, podeu fer servir el botó d’informació o bé, envia’m directament un correu electrònic a hola@manelroig.cat

teletrabajador

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

T'ensenyem a utilitzar d'una manera optima totes les funcions d'aquest processador de textos. Des d'un nivell inicial fins a un nivell professional.

Mon Google

Curs per aprendre a utilitzar els recursos que ens ofereix la plataforma Google Workspace. Aprèn a optimitzar el teu temps

telework-5059653_1280

Estudi personalitzat gratuït

Estudi per a optimitzar de la forma més viable la implantació del treball al domicili