Classes per a nens i joves

El present de les futures generacions

La importància de les noves tecnologies als estudis

Quantes vegades els vostres fills us han demanat ajuda per a fer els treballs de l’escola i no heu sabut com fer-ho? Segurament moltes. Les generacions d’abans dels 90 no tenien la necessitat d’estar tan familiaritzades amb les noves tecnologies.
Actualment a l’escola ja se’ls demana treballar amb ordinador, plataformes d’ofimàtica i molt més. Les paraules Office, Word, Excel, Power Point… són paraules utilitzades cada dia a les escoles dels nostres fills. 
És per això que si necessiteu que doni un cop de mà als vostres fills per a ampliar coneixements o els ajudi a fer un treball amb un programari en concret, no dubteu en trucar-me. Trobarem segur una solució!
Podem fer classes online o presencials. D’aquesta manera, els joves i no tan joves, es van preparant per a les conegudes Plataformes Online de formació que cada vegada tenen més cabuda als centres educatius.
Per tant, si el que vols és assegurar-te l’èxit del futur dels teus fills i que vagin assolint poc a poc els seus objectius, no dubtis en trucar-me! T’espero!
publi-clases

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

Realitzar qualsevol document amb el processador de textos i treballar-lo desde un simple escrit fins un informe amb dades vinculades (gràfics, correspondència...)

excel

Excel

Realitzar qualsevol full de càlcul i adaptar-lo al dia a dia. (Control de despeses, estadístiques, fulls vinculats...)

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.