Bloc de notes
a Whatsapp

Una manera fàcil i senzilla d’organitzar-se

Bloc de notes a Whatsapp

Un truc que us facilitarà molt el vostre dia a dia

Avui us volem ensenyar a crear un bloc de notes al vostre WhatsApp.
Segurament alguna vegada haureu volgut apuntar alguna dada important, un import, un nom, o potser fins i tot la llista de la compra i no heu pogut perquè no teníeu un paper i un bolígraf a mà. Doncs a partir d’avui, això ja no passarà perquè us ensenyarem a crear un bloc de notes al vostre WhatsApp perquè sempre ho tingueu a mà.
El primer que heu de fer és obrir WhatsApp i escollir l’opció de “nou grup”, a continuació escolliu un amic o familiar (qualsevol és vàlid).
Seguidament escolliu el nom del grup. Jo us aconsello posar “Bloc de Notes” per tenir-lo més localitzat i li doneu a validar.
Ara teniu un grup que es diu “Bloc  de notes” però hi sou dues persones, per això ara heu d’eliminar del grup a aquell familiar o amic que havíeu afegit en el primer pas. Ara només hi sou vosaltres sols, per tant, ara SI que podem dir que teniu un “Bloc de notes privat”.
Ja el podeu fer servir per a apuntar tot allò que creieu necessari.
Us aconsello també que hi poseu una fotografia al grup que us faci localitzar ràpidament el grup, per exemple un bloc de notes.
Segur que a partir d’ara no se us oblidarà cap dada important!
Espero que us hagi estat d’utilitat aquesta entrada.
A reveure!

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Word

T'ensenyem a utilitzar d'una manera optima totes les funcions d'aquest processador de textos. Des d'un nivell inicial fins a un nivell professional.

Mon Google

Curs per aprendre a utilitzar els recursos que ens ofereix la plataforma Google Workspace. Aprèn a optimitzar el teu temps

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.