Alternatives al Word

Vols un processador de textos gratuït?

ALTERNATIVES AL WORD?

Vols un processador de textos gratuït?

Tal com explicava en una entrada al blog sobre com fer un text amb un processador de textos, Microsoft Word és una de les millors opcions, malgrat això, però, cal dir que per a poder fer ús d’aquest programari (Microsoft Office) s’ha de pagar una llicència per usuari.
Si el que estàs buscant és una alternativa més econòmica, tens la opció de fer servir els paquets gratuïts que hi ha de programari lliure, que ens poden oferir pràcticament les mateixes funcionalitats i característiques, però totalment gratuïtes.

Libre Office – Writer

Una bona opció per no dir la millor que podem trobar en l’actualitat. Writer forma part d’una suite anomenada Libre Office. Totalment gratuïta on es poden trobar programes per a fer textos, fulls de càlcul, bases de dades, presentacions….
Tot i que writer és més limitat que Microsoft Word, és una molt bona opció econòmica a l’hora d’escollir aquest software.
Si voleu descarregar aquest paquet, podeu clicar sobre l’enllaç

WPS Office

WPS Office és un altre candidat a l’hora de substituït a Microsoft Word. La seva imatge és la d’una interface actualitzada i té molta compatibilitat amb molts dels formats utilitzats en l’actualitat.
És un paquet ofimàtic on podem trobar també el programari necessari per a realitzar fulls de càlcul, textos…
Tot i no ser gaire conegut, podem assegurar que es un paquet molt potent dins de les suites gratuïtes que existeixen. Per algunes funcions és necessari fer una subscripció, però per a fer un ús normal és totalment gratuïta.
Actualment molts dispositius mòbils Android, disposen de la versió per a mòbil instal·lada.
Si voleu descarregar aquest paquet, podeu clicar sobre l’enllaç

Qué et puc oferir

Classes personalitzades en diverses matèries

Signatura digital

Curs de signatura digital. Aplicacions al nostre dia a dia. Com sol·licitar un certificat digital. Com estar en contacte amb les administracions públiques.

excel

Excel

Realitzar qualsevol full de càlcul i adaptar-lo al dia a dia. (Control de despeses, estadístiques, fulls vinculats...)

classroom

Clases informàtica

Classes d'informàtica adaptades a les vostres necessitats. Classes per a nens i per a adults.